Wie houdt er nou niet van een spelletje op zijn tijd? Er zijn inmiddels ontzettend veel games ontwikkeld voor de meest uiteenlopende doelgroepen. Het is dus ook niet gek dat er ook verschillende spellen zijn die goed in de smaak vallen bij dierenliefhebbers. Wil je weten welke spellen dat zijn? Dit is de top 10 spellen voor dierenliefhebbers.

Animal Crossing

Animal Crossing

Animal Crossing is niet voor niets een wereldhit. Dit is een social simulation spel waarbij schattige, pratende dieren de hoofdrol spelen. Als speler kom je terecht in een dorpje waar verschillende dieren met unieke persoonlijkheden leven. Het bijzondere aan dit spel is dat de tijd realistisch verloopt, waardoor je een dag- en nachtcyclus hebt en ook ziet hoe het spel zich aanpast aan het seizoen. In het spel krijg je de kans om het dorp helemaal naar jouw wens in te richten.

Planet Zoo

Planet Zoo

Altijd al willen weten hoe het is om een eigen dierentuin te runnen? Planet Zoo is een van de meest realistische dierentuinsimulators. Bij het bouwen van je dierentuin moet je niet alleen rekening houden met het welzijn van de dieren, maar ook met de educatieve waarde van je dierentuin en de ervaring van de gasten. De tientallen dierensoorten zijn ontzettend gedetailleerd geanimeerd, waardoor het ook een traktatie is om soms gewoon naar de dieren in je dierentuin te kijken.

Never Alone

never alone

Never Alone is een spel dat om het meisje Nuna draait. Zij loopt rechtstreeks een sneeuwstorm in samen met haar poolvos, zodat ze samen hun dierbaren kunnen redden. In het spel kun je zowel als Nuna als de vos spelen om verschillende puzzels op te lossen tijdens de tocht door de sneeuw. Het verhaal draait om de bijzondere band die tussen dieren en mensen kan ontstaan. Dat maakt dit het ideale spel voor dierenliefhebbers.

Metamorphosis

Metamorphosis

Wie wil weten hoe het is om in de schoenen van insecten te staan, is bij Metamorphosis aan het juiste adres. Bij dit spel krijg je de wereld te zien vanuit de vele ogen van insecten. Hierdoor krijg je vertrouwde plekken op een totaal andere manier te zien. Het is jouw taak om te ontdekken waarom je plotseling bent wakker geworden als insect. Het spel is gebaseerd op het beroemde verhaal van Kafka en heeft ook een prachtige soundtrack.

Kinectimals

Kinectimals

Kinectimals geeft je de unieke kans om een groep tijgerwelpjes op te voeden. Ieder welpje heeft weer andere eigenschappen die je band met het dier veranderen. Dit is een van de weinige spellen waarbij je directe interactie met de dieren hebt, maar daar heb je dan wel een console met Kinect voor nodig. Dit spel is dus alleen beschikbaar voor mensen met een Xbox 360 of Xbox One met Kinect.

Pokémon

Pokemon

Leuke dieren hoeven niet altijd echt te zijn, toch? Veel dierenliefhebbers zijn dol op Pokémon, waarbij de wereld bewoond wordt door talloze fictieve dieren. Het is jouw doel om verschillende Pokémon te vangen en te trainen, waardoor je de belangrijkste toernooien kunt winnen. Vechten met dieren klinkt misschien niet als de leukste activiteit voor dierenliefhebbers, maar de schattigheidsfactor van Pokémon is hoog. Ook leuk om te spelen op je mobiel. Sim only vergelijken is wel een must, want de game gebruikt behoorlijk veel data.

Amaterasu

Amaterasu

Deze game is ook wel bekend onder de naam Okami. Het is een grote culthit die draait om het verhaal van een Japanse godin die zichzelf in een wolf verandert om het land te redden. De Japanse mythologie geeft het spel een rijk verhaal, maar de animaties maken het nog mooier. Het spel bestaat namelijk uit handgetekende animaties in de Japanse inktstijl.

The Sims 4: Cats and Dogs

Sims 4 Cats and Dogs

Liefhebbers van The Sims hebben nu ook de mogelijkheid om huisdieren in het spel te hebben. Verzorg je eigen hond of kat, geniet van hun unieke persoonlijkheid en ontdek de vele rassen in het spel. Het is met deze uitbreiding zelfs mogelijk om een eigen dierenartsenpraktijk te openen, wat ideaal is voor dierenliefhebbers.

Best Friends Forever

Best Friends Forever

Iedereen met huisdieren weet wat voor speciale band je met een dier kunt opbouwen. Daar draait dit spel om, maar dan met een leuke twist. Je krijgt de kans om een hond te trainen en er is natuurlijk ook genoeg gelegenheid om samen te spelen. Met je trouwe viervoeter aan je zijde ontmoet je leuke singles in de wereld van Best Friends Forever, die jullie met jullie gezamenlijke charmes kunnen versieren.

Ori and the Blind Forest

Ben je op zoek naar een spel met een diepgaand verhaal? Dan is Ori and the Blind Forest de juiste keuze. Deze platformgame stelt je in staat om een beschermgeest te besturen, genaamd Ori. Het doel is om het leven in het afstervende bos te herstellen, waarbij je een aantal emotionele momenten met verschillende dieren beleeft.

Dierenfun

Over

Op dierenfun.com schrijven we weetjes lijstjes over de leukste en meest bijzondere dieren die op aarde rondlopen. 

Dierenfun.com is onderdeel van: MV Affiliate Marketing / groei.media/ kvk: 30256107

© 2024 groei.media