Mannen zijn sinds het begin van de beschaving bezorgd geweest met de grootte van hun jongeheer. Een van de meest gestelde vragen door mensen wereldwijd: “Is Groter Beter?” Zou het in het dierenrijk ook zo gaan?
Het zal je niet verbazen dat de grootste dieren op aarde ook de grootste piemels hebben, die van de blauwe vinvis is bijvoorbeeld zo’n 3 meter lang. Maar ja, hij is dan ook zelf 30 meter lang. Interessanter is het om te kijken naar de verhouding tussen lengte van het dier en de lengte van de penis. Bij mensen is dit bijvoorbeeld 1:12 als we uitgaan van een gemiddelde lengte van de piemel van 15 centimeter (in erecte toestand) en een lichaamslengte van 180 centimeter. Hoe ‘presteren’ wij ten opzichte van het dierenrijk?

7. Blauw Vinvis – 1:10

blauwe-vinvis
Richard Gould/wikicommons

We hebben onze grote vriend net al in de introductie genoemd. Zijn lichaamslengte is 30 meter en zijn piemel 3 meter! Dit levert dus een verhouding van 1 staat tot 10 op, eigenlijk niet heel ongewoon in het dierenrijk. Leuk om te vermelden, een testikel van de blauwe vinvis weegt 70 kilogram, en het dier ejaculeert per keer 20 liter sperma. Dat ding op de foto hierboven is een opgezette piemel van de blauwe vinvis!

6. Colymbosathon Ecplecticos – 1:5

colymbosathon-ecplecticos
Alexander Arkhipkin /wikicomomns

We gaan even ver terug in de tijd, dit beestje is al lang uitgestorven. En het is de eerste penis ooit gezien op een dier. Leuk om te weten zijn Griekse naam ( Colymbosathon Ecplecticos) betekend “geweldige zwemmer met grote piemel”. Daar kun je mee thuis komen! We moeten wel even vermelden dat het diertje slechts 5 millimeter lang is, en zijn penis dus 1 millimeter.

5. Afrikaanse Olifant – 1:4

SONY DSC
Justin Hall /wikicommons

Natuurlijk ontbreekt ook het grootste landdier op aarde niet in dit lijstje, de olifant. Bijna 2 meter lang is zijn tweede slurf! Je hoopt altijd maar dat de natuur zo lief is geweest om de vrouwtjes van de dieren ook met een bijpassende vagina uit te rusten!

4. Onykia ingens (Grote gehoekte inktvis) – 1:1

onykia-ingens

We zijn bij nummer 4 in de lijst beland en nu al een ratio van 1 staat tot 1, je weet wat dat betekent voor de nummers 1,2 en 3! Een penis zo groot als zijn lijf dus, zo’n 94 centimeter. Gelukkig kan hij hem lekker laten bungelen in de zee.

3. Bananen naaktslak – 1:1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze naaktslak is een stuk kleiner dan de mens, en toch is zijn penis dezelfde lengte!

2. Argentijnse stekelstaart – 2:1

argentijnse-stekelstaart

We zijn aangekomen bij de echte freaks met piemels groter dan hun lijf. Waarom deze eendensoort zo’n grootte hebben? Dat is nodig omdat ze niet altijd netjes toestemming vragen aan de vrouwtjes om te mogen paren. Eens de mannetjeseend de vrouwtjeseend te pakken heeft, wil hij zijn sperma zo diep mogelijk inbrengen. En dat doet hij met zijn lange fluit. Moeder Natuur heeft de vrouwtjeseend toch uitgerust voor deze ongemanierde mannetjes. Hun vagina is een lang doolhof, waarmee ze de piemel kan misleiden als ze geen zin heeft en het sperma niet altijd geraakt waar het heertje wel zou willen.

1. Rankpootkreeften – 7:1

De Ron Jeremy onder de dieren, de Rankpootkreeften ze hebben relatief geziend de langste penis. Die is namelijk tot zeven keer zijn lengte lang. Beeld het je in bij de mensen, dat zou pas onpraktisch zijn. Eendenmosselen hechten zich vast aan rotsen, schelpen of walvissen. Als ze een leuk vrouwtje zien op de andere kant van de rots bijvoorbeeld moet dit dier zijn lange penis inschakelen want verplaatsen kunnen ze zich niet.

Dierenfun

Over

Op dierenfun.com schrijven we weetjes lijstjes over de leukste en meest bijzondere dieren die op aarde rondlopen. 

Dierenfun.com is onderdeel van: MV Affiliate Marketing / groei.media/ kvk: 30256107

© 2024 groei.media